Agenda

ProJazz In het Koorenhuis ~Jasper Blom Quartet met Bert Joris & Nils Wogram

za 15 december - 19.00

Eind 2018 presenteert het Jasper Blom Quartet onder de titel Polyphony en More Polyphony (Whirlwind Recordings) twee live-albums die de samenwerkingen documenteren met gastsolisten Nils Wogram en Bert Joris. Vanavond in het Koorenhuis een dubbelconcert met beide gastsolisten.

 

Het all-star Quartet van Jasper Blom heeft inmiddels vier albums uitgebracht. Bloms composities bieden een elektro-jazz-cocktail van stijlinvloeden met als uitgangspunt experimenteerlust, vrijheid in samenspel, effecten, funkgrooves en jazzswing.

BEZETTING: Jasper Blom – tenorsax; Jesse van Ruller – gitaar; Frans van der Hoeven – bas; Martijn Vink – drums
Speciale gasten: Bert Joris – trompet; Nils Wogram – trombone

Programma:
19:00 Aanvang Diner
19:15 Jong jazztalent (Foyer)
20:30 Jasper Blom Quartet & Bert Joris (Grote Zaal)
21:15 pauze
21:30:Jasper Blom Quartet & Nils Wogram (Grote zaal)
22:15 uur: After-party (foyer)

Dinner & Jazz
Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
Kortingtickets € 9,- of combiticket dinner & jazz € 21,- (inclusief 1 drankje), te koop aan de kassa op vertoon van de pas.
Kassa open om 18:45 uur.

Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

TICKETS

Dit concert maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.