Agenda

Kick-off event Braenworks Academy in het Koorenhuis

di 24 oktober - 20.00

Vanaf januari 2018 strijkt Braenworks Academy neer in het Koorenhuis. Om dit te vieren organiseren Braenworks en PRINS27 op 24 oktober a.s. van 20:00 – 22:00 uur in het Koorenhuis een kick-off event. Jij komt toch ook?

Wij hebben een aantal interessante gasten uitgenodigd, van de partij zijn:
Patty van Broese Groenou, o.a. creatief ondernemer (PEPE) en  mede-oprichter Social Entrepeneurial Collective
Rianne Walther, zangeres die met haar band The Indien aan de weg timmert en in 2016 heeft getekend bij Britse platenmaatschappij Disturbing London
Tim van der Zalm, o.a. manager van DI-RECT
Desh Ramnath, ondernemer en gemeenteraadslid

Daarnaast komt Jacco van Uden (De Haagse Hogeschool (link: https://www.dehaagsehogeschool.nl/onderzoek/lectoraten/details/change-management) / Culturele Business Case ) meer vertellen over het slaan van bruggen tussen creatief en zakelijk.

Het gesprek wordt geleid door Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie, initiatiefnemer van Braenworks Academy

De vraag die op het event o.a. centraal staat: Wat gaan we doen om het verdienvermogen van creatieven nu echt te verbeteren? #creativerevolution

Braenworks Academy is een leertraject voor creatieven om ‘business savvy’ te worden. Hoe combineer je op een gezonde manier de creatieve en zakelijke kant van jouw carrière? Hoe formuleer je strategische doelen en behoud je focus daarop? Hoe ga je slimme samenwerkingen aan, met behoud van eigenaarschap over jouw creativiteit? Wil je werken aan een concreet business plan? Een begin maken met het uitvoeren ervan en een relevant netwerk opbouwen? Dan is Braenworks misschien iets voor jou. Meer info over Braenworks vind je hier.

Braenworks Academy gaat in 2018 van start in 4 steden: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Het event op 24 oktober in het Koorenhuis is tegelijkertijd is het een kick-off voor een crowdfundingcampagne die deze maand loopt. Samen met crowdfunding-platform voordekunst.nl organiseert Braenworks een campagne. Het doelbedrag is € 50.000,-. Daarmee kan Braenworks de lesmodules verder uitwerken, het online leersysteem inrichten, de docenten in de 4 steden trainen en partnerships verder bestendigen. Ook de werving van deelnemers voor de Academy gaat natuurlijk door!

-Ben jij een creative en op zoek naar iets tastbaars waarmee je jouw verdienvermogen structureel kunt vergroten? Schrijf je dan tijdens de campagne in voor de Braenworks Academy en ontvang € 500,- korting. Wees snel, dit geldt alleen voor de eerste 20 leerplekken.

-Je kunt tijdens de campagne ook deelname aan de Academy sponsoren voor anderen, of een bedrag doneren. De crowdfundingpagina vind je hier. Volg Braenworks Academy op Facebook en blijf op de hoogte.

Toegang tot het event is gratis. Wel graag even aanmelden via info@prins27.nl.