Agenda

OPENINGSCONCERT MONDRIAAN JAZZ

vr 12 oktober - 19.00

Op vrijdag 12 oktober 2018, aan de vooravond van de grote festivaldag van Mondriaan Jazz, presenteert ProJazz in samenwerking met het festival een gezamenlijk openingsconcert van Shai Maestro Trio in de Grote Zaal van het Koorenhuis.

Programma:

19:00 Aanvang Diner

19:15 Jong jazztalent: t.b.a. (foyer)

20:30 uur: Shai Maestro Trio (Grote Zaal)

21:45 uur: After-party (foyer)

Dinner & Jazz
Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is ook een drankje naar keuze inbegrepen.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
tickets aan de kassa € 8,50 op vertoon van de pas ; combiticket dinner & jazz  (inclusief drankje): € 19,50. Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

Informatie voor bezoekers van Mondriaan Jazz:

De concertavond met het Shai Maestro Trio is gratis toegankelijk voor kaartkopers van Mondriaan Jazz en dient van tevoren gereserveerd te worden via info@paard.nl. Let op: er zijn slechts 50 plekken beschikbaar. het is mogelijk om vooraf in de foyer een hapje te eten. Een dinerticket kost € 11,- (incl. drankje) en kan tot uiterlijk 2 dagen voor het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl.