Agenda

ProJazz in het Koorenhuis – CRAIG TABORN QUARTET

do 10 mei - 19.00

ECM ARTISTS IN CONCERT

Dit concert wordt gepresenteerd i.s.m. het Paard en maakt deel uit van de serie “ProJazz In het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

Programma:

19:30 uur: jong jazztalent in het voorprogramma (Foyer)

20:30 uur: Craig Taborn Quartet (Grote Zaal)

21:45 uur: After-party ft. DJ Jazz Min Lau(Foyer)

Jong Jazztalent (voorprogramma)

The Wheelbook combo:
Nano Pelaez Alonso – vibrafoon
HuiSeon Choi – piano
Wolfgang de Backer – contrabas
Nitin Parree – drums
(vnl. stukken van Kenny Wheeler, verder John Abercrombie, Steve Swallow).

Dinner & Jazz

Vanaf 19:00 uur wordt een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop. Klik hier.

Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is ook een drankje naar keuze inbegrepen.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders: het is mogelijk een combi-ticket te kopen voor dinner & jazz tegen een meerprijs van € 11,- per ticket (inclusief drankje). Voor een combiticket kan tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert gereserveerd worden via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.
STUDENTENPAS/OOIEVAARSPAS (ALLEEN AAN DE KASSA) ENTREE € 9,-, COMBITICKET + € 11,- 2 DAGEN VAN TE VOREN PER MAIL RESERVEREN (ZIE BOVEN).