Agenda

Social Breakfast Club

di 2 oktober - 08.00

Heb jij ook zin in een energieke start van de dag? Vind je het leuk om jouw ontbijt te combineren met inspiratie, nieuwe contacten opdoen en gezelligheid? Kom dan naar de Social Breakfast Club.

 

Onder het genot van een heerlijk ontbijt bieden wij jou een inspirerende spreker en verschillende tafels, waarbij je zelf kiest waar je aanschuift. Wil je meer leren van onze spreker of expert? Schuif dan aan bij de “Thema tafel”. Of heb je een idee dat je graag wilt testen? Of help je anderen graag verder? Dan is de tafel “Durf te vragen” wat voor jou. Heb je gewoon zin om even bij te praten met gelijkgestemden, dan kan dat ook. Kortom, er is voor elk wat wils.

Marjan de Jong, JONG Marketing:

Marjan de Jong is social impact trainer & coach bij JONG Marketing, lector Marketing and Innovation bij Hotelschool Den Haag en blogger bij Frankwachting. In 15 minuten neemt zij jullie mee in het thema “Meer impact met een schaalbaar business model”.
Denk je na haar korte plenaire presentatie, daar wil ik meer van weten? Neem dan tijdens een van de rondes plaats aan de Thema tafel voor verdere verdieping.

Durf te vragen
Bij de “Durf te vragen” tafels hebben we ruimte voor drie ondernemers die een vraagstuk willen voorleggen. Wil jij graag van die gelegenheid gebruik maken? Stuur een berichtje naar info@socialclubdenhaag.nl – en vergeet ook niet je hulpvraag te vermelden.

Leden krijgen voordeel!
Leden van Social Club Den Haag betalen voor de Social Breakfast Club maar € 7,50. Niet-leden betalen € 12,50. Geen geld vinden wij voor een ontbijt vol inspiratie en met veel gelijkgestemden! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken…

Via deze link kun je kaarten kopen.