Agenda

KLUB HEERLY

za 9 november - 21.00

Vanaf september start een nieuwe reeks KLUB. Naast KLUB DANSANT, kun je vanaf het najaar dansen, genieten van lekkere muziek en leuke mensen ontmoeten bij KLUB SOUL, KLUB LATIN en KLUB HEERLY.

LET OP: KLUB HEERLY van 5 oktober is verzet naar 9 november!

Op zaterdag 9 november vindt de eerste editie plaats van KLUB HEERLY in het Koorenhuis met beste opzwepende house en disco tunes. Van classics met catchy vocals tot groovy platen in een nieuw jasje. Stilstaan is geen optie! Het goede nieuws is dat je niet hoeft te wachten tot middernacht om lekker te dansen, maar al vanaf 21 uur je stapavond begint. Deze clubavond staat volledig in het teken van microclubben. Say what? Ja precies, we beginnen vroeg zodat je uiteindelijk weer op tijd je bed in kunt induiken. In New York en Londen is microclubben inmiddels een groot begrip en wij snappen wel waarom. Dans in een paar uurtjes de week van je af en start je zondag weer vol met nieuwe energie! Dit allemaal in het oudste en mooiste culturele gebouw in hartje Den Haag.

Microclubbing is een nieuwe dansavond in het Koorenhuis en is een samenwerking tussen KLUB HEERLY en PRINS27 | in het Koorenhuis.

Line-up:
Dj’s Rekam en Noumé

Zaterdag 9 november 2019

21.00 – 02.00

€ 10,00 incl. drankje – voorverkoop en aan de deur (contant + pin)

Klik hier voor tickets.