Afro-Fit-Dance & Afrikaanse Dans | Komi Hola

Dans & Beweging

Over deze aanbieder

Afro Dance is geïnspireerd op traditionele Afrikaanse dansstijlen, we dansen op een variatie van muziek, die je altijd zin en inspiratie geven om te dansen. Tijdens de les gaan we stap voor stap een leuke afro dance choreografie leren en oefenen. Elke week pakken we de choreo van de week ervoor op, en doen we een nieuw nummer, zodat ook als je later instroomt je altijd mee kan doen met deze les. Kom eens proberen en deel samen de dans energie!

Wanneer?
Elke maandag van 19:00 – 20:00

Locatie: Dansstudio 0.12
Kosten: €6 voor een proefles, daarna kan een abonnement genomen worden voor het seizoen of drop-in lessen voor €15.

Afro-Fit-Dance is geïnspireerd op traditionele Afrikaanse dansstijlen, we dansen op een variatie van muziek, die je altijd zin en inspiratie geven om te dansen. Afro-Dance-Fit is namelijk de ultieme combinatie tussen traditionele Afrikaanse, urban dansstijlen en fitness, waarbij je nieuwe dansmoves leert. Tijdens de les gaan we stap voor stap een leuke afro dance choreografie leren en oefenen. Elke week pakken we de choreo van de week ervoor op, en doen we een nieuw nummer, zodat ook als je later instroomt je altijd mee kan doen met deze les. Kom eens proberen en deel samen de dans energie!

Wanneer?
Elke maandag van 20:00 – 21:00

Locatie: Dansstudio 0.12
Kosten: €6 voor een proefles, daarna kan een abonnement genomen worden voor het seizoen of drop-in lessen voor €15.

Afrikaanse dans mix met modern:
Tijdens de lessen Afrikaanse dans, dans je op traditionele Afrikaanse muziek. Daarnaast zullen we een deel van de les afro moderne choreo’s doen, waarin de traditionele dans een moderne vertaling krijgt. Voel het ritme en wordt meegevoerd door de rijke dans tradities van het continent! De les wordt verzorgd met playback (er worden regelmatig ook workshops gegeven met live percussie – houd hiervoor de FB pagina in de gaten). Hier alvast een preview van de les.

Wanneer?
Elke dinsdag van 19:00 – 20:00

Locatie: Dansstudio 1.16
Kosten: €6 voor een proefles, daarna kan een abonnement genomen worden voor het seizoen of drop-in lessen voor €15.

Voor wie? Alle leeftijden kunnen meedoen (vanaf ca. 12 jaar), je hebt geen danservaring nodig.

 

 

Neem contact op

Volg op social media