Annemarie Willems

Koor Zingen

Zangcoach

Annemarie Willems is afgestudeerd aan het Convervatorium en is al jaren werkzaam als zangcoach. Ze leidde onder andere drie verschillende jazzkoren in het Koorenhuis en had de muzikale leiding over de opera ‘Der Jasager’. In het Koorenhuis geeft ze zangles en ademhalingstraining.

 

SPRING VOICES LENTEKOOR 2020

Door een veranderde planning komend voorjaar is het aantal repetities teruggebracht naar 17 en de prijs is overeenkomstig aangepast. Na het wederom succesvolle kerstproject “Swingende Kerstbubbels” is de animo groot om ook een zesde editie met Spring Voices te organiseren. Met een breed genre: pop, wereld en een beetje jazz zingen we richting een zonnige lente en zomer, waarbij aandacht voor stemvorming niet zal ontbreken. In 2019 stond op het repertoire oa: Respect, Mr. Blue Sky, Dancing in the street, Higher ground …..

 

Wat je moet weten:
De les is speciaal voor volwassenen
Je krijgt 17 lessen en 2 optredens
De lessen zijn in het Koorenhuis
Kosten zijn € 215-, inclusief materiaal (excl. € 20 begeleiding pianist)

 

Zangles en ademtraining

Zing je in een koor of een band en voel je dat je tegen stemgrenzen aanloopt, dan is het waarschijnlijk tijd om zangles te nemen. In de les komen ademhaling, stemtraining en repertoire aan de orde. Het vinden van je echte stem is het uitgangspunt. Eigen repertoire is van harte welkom, maar niet noodzakelijk. Mensen die veel moeten spreken, zoals bijvoorbeeld docenten, sporttrainers en mensen die lezingen geven, kunnen veel baat hebben bij ademtraining. Een hese, vermoeide stem is meestal op te lossen met een betere ademhalingstechniek.

 

Contact:
Voor meer informatie of aanmelden:
E: annemariewillems@ziggo.nl
www.annemariewillems.nl

Meer informatie