Annemarie Willems

Koor Zingen

Zangcoach

Annemarie Willems is afgestudeerd aan het Convervatorium en is al jaren werkzaam als zangcoach. Ze leidde onder andere drie verschillende jazzkoren in het Koorenhuis en had de muzikale leiding over de opera ‘Der Jasager’. In het Koorenhuis geeft ze zangles en ademhalingstraining.

 

Zangprojecten

Na de introductie van kortlopende zang-projecten in het afgelopen seizoen, waarin met veel plezier is gewerkt aan muziek van Stevie Wonder en Franse Chansons (2 edities), gaan er vanaf medio september 2019 weer een aantal projecten van start. Op maandagavond van 18.30 tot 20 uur in het Koorenhuis. Voor info of inschrijven mail naar: annemariewillems@ziggo.nl

 

Jazzkoor Monday Jazz
Op 9 september 2019 gaat Jazzkoor Monday Jazz weer van start! Aanmelden mogelijk tot half oktober 2019. Daarna in overleg.

Met enthousiasme beginnen we met het instuderen van swingende jazz arrangementen met af en toe een andere muziekstijl. Een keer per maand met begeleiding van een jazz pianist. Er is nog plaats voor zangeressen, maar ook voor zangers! Vanwege het niveau van dit koor graag aanmelden per email. We bekijken dan je zang/koorervaring en na een korte auditie is de kans groot dat je mee kunt komen zingen! Een greep uit het repertoire van vorig seizoen:  Bumble Bee, Speak softly, Yes, we can can, The shadow of your smile, Mornin, ….

Voor informatie en aanmelden: annemariewillems@ziggo.nl www.annemariewillems.nl

Wat je moet weten
– De les is speciaal voor volwassenen
– Je krijgt 35 lessen lessen en 2 optredens
– De lessen zijn in het Koorenhuis
– Kosten zijn € 420,- cursus van 35 weken en 2 optredens. Inclusief materialen. [ooievaarspas geldig]. Exclusief € 35,- begeleiding pianist

 

Zangles en ademtraining

Zing je in een koor of een band en voel je dat je tegen stemgrenzen aanloopt, dan is het waarschijnlijk tijd om zangles te nemen. In de les komen ademhaling, stemtraining en repertoire aan de orde. Het vinden van je echte stem is het uitgangspunt. Eigen repertoire is van harte welkom, maar niet noodzakelijk. Mensen die veel moeten spreken, zoals bijvoorbeeld docenten, sporttrainers en mensen die lezingen geven, kunnen veel baat hebben bij ademtraining. Een hese, vermoeide stem is meestal op te lossen met een betere ademhalingstechniek.

 

Meer informatie