boqx0

Diensten

boqx 0 is de persoonlijke en inspirerende schakel tussen de creatieve droom en de financiële werkelijkheid die daarbij hoort

boqx 0 is een administratie- en belastingadvieskantoor voor creatieve ondernemers. Wat maakt ons anders dan andere administratiekantoren? Wij hechten aan onze slogan ‘betrokken, gedreven, deskundig’. We zijn betrokken bij jou als klant en vinden het belangrijk dat je een vast aanspreekpunt hebt. We houden rekening met jouw specifieke situatie als we je advies geven. Is je eigen adviseur er niet als je belt of binnenloopt? Dan kijken we altijd of iemand anders je kan helpen.

Natuurlijk volgen we regelmatig opleidingen of bijscholingstrajecten, om inhoudelijk up to date te blijven. Maar we gaan ook naar voorstellingen en tentoonstellingen om feeling te houden met de sector waarin onze klanten werken. En vooral ook omdat we dat mooi en spannend vinden. En onze betrokkenheid is breder: we vinden het belangrijk dat boqx 0 voor onze medewerkers een prettige plek is om te werken en denken middels een MVO-beleid ook aan onze omgeving.

Nieuwsgierig geworden naar ons en wat we voor je kunnen betekenen? Kijk op onze website voor meer informatie over ons en onze diensten of maak gelijk een afspraak via secretariaat@boqx0.nl, bel naar 030-2721644 of vul het onderstaande contactformulier in. We plannen graag een kennismaking met je in!

Neem contact op met
boqx0

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.