Brechtje Roos: blokfluitles voor volwassenen

Blaasinstumenten blokfluit summerschool Workshop

Blokfluitles voor volwassenen

Brechtje Roos stimuleert beginnende en gevorderde blokfluitisten vanaf 16 jaar een eigen muzikaal pad te ontdekken, zodat er met veel plezier gemusiceerd kan worden.

Op 7 november vindt de workshop Vrij Spel plaats. Voor blokfluitisten en andere melodie-instrumentalisten. Zonder bladmuziek en theoriekennis ongedwongen samenspelen!

Plek voor max. 8 mensen! Locatie Den Haag / Delft

Natuurlijk worden de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig toegepast!

 

   

Van absolute beginner tot (bijna) prof: blokfluitisten vanaf 16 jaar kunnen zich aanmelden voor inspirerende lessen waarbij Brechtje met zorg afstemt op het niveau, wensen en muzieksmaak van de leerling. Privé- en ensembleles. On- en offline. In de sfeervolle lesruimte van Brechtje in Den Haag (op de grens met Rijswijk) is er alle aandacht voor je muzikale pad en muzikale ontdekkingen. Speciale projecten vinden plaats in het Koorenhuis Den Haag.

 

Spelen met notenmateriaal, een ontspannen houding en ademhaling, een goede speltechniek, meer inzicht in muziek, luisteren naar elkaar, en de voldoening die dit allemaal geeft komen aan bod. Er worden zowel privé- als ensemblelessen aangeboden. Lesduur is bij voorkeur 60 minuten zodat er alle tijd en concentratie is om muziek te maken. En natuurlijk helpt zij indien nodig met het uitkiezen (en simpel onderhoud) van passende instrumenten.

 

Brechtje ontwikkelt regelmatig zogenaamde Specials waaronder improvisatieworkshops en de Summerschool.

Houd de Specialpagina in de gaten en wees er snel bij.

Heb je vragen over lesmogelijkheden voor jou? Laat gerust van je horen!
Wil je Brechtje horen spelen? Ga naar deze pagina. 

 

OVER BRECHTJE
Op jonge leeftijd ontdekt Brechtje Roos de warme en zoete klank van blokfluiten en de kracht van muziek. Geïnspireerd door haar vakdocent op de muziekschool, ontwikkelt zij haar spel en bereikt het hoogste niveau. Zij studeert  blokfluit aan de conservatoria van Den Haag en Utrecht. Sinds 1999 is zij  professioneel muzikant met de diploma’s Docerend & Uitvoerend Muzikant met Aantekening Kamermuziek en specialisatie Oude Muziek op zak.

Brechtje kreeg les van grootheden en pioniers op het gebied van Oude Muziek, waarvan Jeanette van Wingerden de belangrijkste voor haar is geweest. Jeanette stimuleerde haar groei en zoektocht. Zij gaf Brechtje oor voor detail, nuance, subtiliteit en joeg haar speelplezier aan.

 

Met de ensembles Pétillant, Zimbello en Blaes-tuigh speelde Brechtje tot 2010 in binnen- en buitenland en maakte eigenzinnige, serieus luchtige concert- en theaterprogramma’s voor onder anderen de National Galery of Art Washington en het Boijmans van Beuningen Rotterdam.

 

Naast podiumwerk heeft Brechtje sinds 1992 een eigen privé-lespraktijk. Het doorgeven, prikkelen en ontwikkelen van ervaringen, muziekgenot en kennis is  de rode draad in haar muzieklessen. Zij geeft oog voor nuance, het fijne van blokfluit spelen en samen muziek maken. Van absolute beginner tot prof: iedereen heeft een uniek muzikaal verhaal te vertellen en Brechtje helpt spelers dat te ontdekken en te ontwikkelen.

 

Contact:
Brechtje Roos
brechtje@brechtjeroos.nl
Tel: 06 21924699

Linkedin

Meer informatie