Coen Wolfgram

Klarinet

Klarinet- en basklarinetles

Coen heeft ruim 25 jaar ervaring als muziekdocent bij het voormalig Koorenhuis in Den Haag en de SKVR-Muziekschool in Rotterdam. In zijn klarinetlessen gaan speelplezier, het aanleren van een gedegen basistechniek en samenspelen hand in hand. Naast zijn werk als klarinet docent werk hij als Projectleider Muziek voor het basisonderwijs bij KOO, kunst onderwijs organisatie in Den Haag. Coen studeerde klarinet en ensemble-leiding aan de Muziek Pedagogische Academie in Leeuwarden. Na het behalen van zijn Onderwijsbevoegdheid studeerde hij verder bij Walter Boeykens aan het Rotterdams Conservatorium voor Uitvoerend Musicus met daarnaast als specialisatie Kamermuziek en basklarinet.

 

Wel eens een klarinet gehoord in een Symfonie Orkest, Jazz-band of Klezmer-groep? De prachtige klank van dit veelzijdig instrument geeft veel mogelijkheden voor het leren spelen in diverse muziekstijlen. Ik geef klarinetles aan zowel kinderen als volwassenen, en zowel aan beginners als gevorderden. Voor meer informatie of les afspraken kun je contact opnemen via het formulier onderaan deze pagina.

 

Ever heard a clarinet in a symphony orchestra, jazz band or Klezmer group? The colorful sound of this characteristic instrument provides many opportunities for playing different musical styles. I teach both to children and adults, beginners and advanced. For more information about the lessons please contact me.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie