Florencia Gómez Dwarsfluitles

Dwarsfluit

Dwarsfluitles – Beginners en gevorderden

Ga je beginnen met dwarsfluit spelen of wil je weer je fluitlessen oppakken na een lange tijd? Ik ben Florencia Gómez, all-round fluitiste en een geduldige en inspirerende fluitdocent. Plezier in muziek, een prettige sfeer en persoonlijke aandacht staan in mijn lessen voorop! Leerlingen van alle leeftijden zijn welkom voor een proefles!

Jouw favoriete muziek

Wil je klassiek repertoire spelen of je verdiepen in hedendaagse muziek, of speel je liever een popliedje op je fluit?  Je speelt altijd de muziek die jou het meeste aanspreekt! Zo ben je steeds gemotiveerd om regelmatig te spelen en te oefenen!

Wat doen we in de les?

In mijn gezellige en motiverende lessen werk je aan ademtechniek, een ontspannen houding, legato- en staccatospel, dynamiek, intonatie en expressie. Notenlezen, lastige ritmes, basis muziek theorie en vooral plezier in muziek!

Dwarsfluitles aan huis!

In overleg kunnen de fluitlessen bij jou thuis worden gegeven. Met een strippenkaart van 10 lessen heb je maximale flexibiliteit en verlies je nooit een les!

Fluit huren?

Ik bied de mogelijkheid een fluit te huren wanneer je er nog geen hebt en direct wilt beginnen!

Over Florencia

Florencia begon op jonge leeftijd met haar muzieklessen in Argentinië. Later vervolgde zij haar studie in Buenos Aires, waar ze werd uitgenodigd om mee te spelen met het Orquesta de la Universidad de Buenos Aires. Tijdens die periode volgde Florencia privé-lessen bij de solist van het Orquesta Estable del Teatro Colón, Jorge de la Vega.

De ervaringen die zij opdeed met het uitvoeren van oratoria, opera’s, en andere orkestrale werken, wakkerden haar passie aan voor oude muziek evenals haar interesse in het spelen op replica’s van historische instrumenten.

Sinds 2012 woont Florencia in Den Haag waar zij haar studie Oude Muziek heeft voortgezet aan het Koninklijk Conservatorium. Florencia heeft concerten gegeven in Europa en Amerika. Zo heeft ze deelgenomen aan het Internationaal Kamermuziek Festival in Den Haag, The Early Music Festival of Boston (V.S.), Maastricht Musica Sacra Festival, Börzsony Barokk Napok. Zij heeft samengewerkt met dirigenten als Barthold Kuijken, Daniël Reuss, Peter van Heyghen, John But, Marcus Creed, en anderen. Haar nieuwsgierige aard zorgt dat zij actief op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen die haar artistieke visie verrijken.

 

Mijn contact details:

E: florenciagomezfl@gmail.com

M: +31(06)48703635

The flute studio

Flute lessons: Individual and in groups. For all levels and ages.

If:

You love playing your flute and would like to take lessons to keep your skills in good shape,

You have never played an instrument and would like to give it a try,

You want to get familiar with more flute music,

You want to develop auditory skills and your music reading while playing an instrument,

Book your trial lesson in the Koorenhuis!

Lesson days are to be arranged individually upon request.

Mijn contact details:

E: florenciagomezfl@gmail.com

M: +31(06)48703635

Meer informatie