I LOVE ME

Overig, Theater

Over deze aanbieder

Wat en waarom?

Tijdens de I LOVE ME zelfvertrouwenbooster moedigen we je aan om jezelf te laten zien en voor jezelf gaan staan. Wij geloven dat authenticiteit, zelfvertrouwen en zichtbaarheid essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit.

Masker af. Dit ben ik. Voor echter, krachtiger en leuker contact met jezelf, je vrienden, collega’s, klanten. Met theater als middel gaan we de strijd aan met zelfkritiek, geremdheid en perfectionisme. 

Hoe?

I LOVE ME heeft een krachtige werkwijze van theater en ervaringsgerichte werkvormen. Verwacht in alle trainingen van I LOVE ME persoonlijk uitgedaagd te worden en verder te komen in je ontwikkeling en ondertussen ook veel plezier te hebben. 

Kortom…

Van zelfkritiek –> Naar speelsheid
Van onzekerheid –> Naar kracht
Van verlegenheid –> Naar met gemak in het middelpunt staan
Van geremdheid –> Naar expressie
Van maskers voor –> Naar zichtbaarheid
Van stoerdoenerij –> Naar authenticiteit

De zelfvertrouwenbooster is voor iedereen (17 – 100 jaar) die theater als middel wilt inzetten om zichzelf op bovengenoemde vlakken te ontwikkelen. Je hoeft géén toneelervaring te hebben. 

We organiseren dit in het Koorenhuis vanwege de ongedwongenheid van het gebouw. Het geeft ook gelegenheid, voor wie dat wil, om na afloop een drankje te doen met elkaar.

Neem contact op

Volg op social media