Andrzej Wawrzynak

Beeldende Kunst

Over deze aanbieder

Andrzej Wawrzyniak behaalde zijn doctoraal in kunstgeschiedenis aan de Strogonoff Academie in Moskou. Zijn werk wordt sinds meer dan 30 jaar geëxposeerd en vond de weg naar vele bedrijfs – en privecollecties. Sinds 1987 geeft hij les bij verschillende kunstinstellingen en academies in Nederland. Elke woensdag om 19.30 uur vind je hem in het Koorenhuis.

Schilderen, tekenen en boetseren
Andrzej biedt lessen in schilderen, tekenen en boetseren. In 15 lessen (5 x 3) leer je de beginselen van de drie artistieke technieken. Je maakt kennis met vormen, proporties, verhoudingen, kleuren en compositie. Deze drie technieken zijn een prima basis voor een artistieke persoonlijke ontwikkeling. Je leert met behulp van de docent om de juiste keuze te maken. Daarna kun je ervoor kiezen om nog eens 15 lessen te volgen in datgene wat je het meeste aanspreekt. De cursus is geschikt voor volwassenen: beginners en gevorderden.

Kosten: 310 euro

Schilderen met kleur en expressie
Andrzej leert je werken met klassieke schildersaspecten: tempera, olieverf, perspectief, kleurmenging, stofuitdrukking, evenwichtige vlakverdeling. Maar misschien nog het meest belangrijke: ‘de kunst van het weglaten’. In de cursus leer je een eigen coloristiek en tonaliteit ontwikkelen. Naast groepsopdrachten, krijg je de ruimte om je eigen stijl te uiten. In 32 lessen verrijk je je met het gevoel voor schone kunsten en leer met ‘andere ogen kijken’. De cursus is geschikt voor volwassenen.

Kosten: 580 euro

 

 

Neem contact op

Volg op social media