Vrije Academie | Kunstgeschiedenis

Kunstgeschiedenis Onderwijs

De Vrije Academie is al sinds 1990 het grootste landelijke onderwijsinstituut voor kunst & cultuur en maakt culturele kennis voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk. Met een groot team van professionele sprekers maakt de Vrije Academie het mogelijk om op een gedegen, plezierige manier met kunst & cultuur kennis te maken. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt dagelijks gezorgd voor een actueel, breed en origineel onderwijs aanbod in meer dan vijftig plaatsen in Nederland.

 

Het programma van de Vrije Academie bevat veel kunstgeschiedenis, maar de laatste jaren is dat verbreed naar geschiedenis, muziekgeschiedenis, fotografie, architectuur en filosofie. De missie is wat dat betreft dan ook ruim: het leven van mensen, jong & oud, verrijken door op inspirerende en bijzondere wijze onderwijs aan te bieden op het gebied van kunst, cultuur, filosofie, geschiedenis en wetenschap.

 

Nieuwsgierig? Meld je aan voor een collegereeks. Deze reeks vindt iedere woensdag plaats van 20.00 – 22.00 uur in het Koorenhuis.


Colleges introductie kunstgeschiedenis
Startdatum: 4.11.2020 – 3.2.2021
Hoofddocent: Wendy Fossen


Voor meer informatie over de reeks ga naar:
https://www.vrijeacademie.nl/ons-aanbod/colleges-introductie-kunstgeschiedenis/

Meer informatie