Moderne Danslessen

Ballet Dans en Beweging Jazz

Docent: Yannick Wagenaar | Doelgroep: 25 – 40 jaar | Discipline: Moderne dans

Let’s dance!

In de moderne danslessen van Yannick staan plezier in dansen en een positieve vibe voorop. Daarbij heeft hij veel aandacht voor een goede techniek. De lessen zijn niet té moeilijk, maar wel uitdagend en altijd afwisselend en op lekkere muziek. Naast de variatie in dans weet hij zijn lesinhoud feilloos aan te passen aan het niveau en de wensen van de groep.

De groep bestaat uit dertigers die het allemaal leuk en fijn vinden om te dansen, maar ook weten dat ze geen Beyoncé (meer) zijn. Het is dus niet nodig om veel danservaring te hebben.

Interesse?

Heb jij zin om te dansen? Je bent altijd welkom om een les mee te doen om te kijken of het iets voor je is. Proeflessen zijn gratis. Stuur een mail naar i_snijder@hotmail.com.

Wat je moet weten

De lessen zijn op de Het Koorenhuis, Prinsegracht 27 Den Haag
Elke woensdagavonden van 19.30 – 21.00 uur.
Afhankelijk van het aantal deelnemers liggen de kosten rond de €15 per les.
Je betaalt een vast bedrag per maand.


Over Yannick

Yannick Wagenaar (1990) heeft van jongs af aan een passie voor dansen. Voordat hij zijn diploma behaalde aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem (opleiding Dancer/Maker) studeerde hij o.a. aan de Nationale Ballet Academie in Amsterdam en de ArtEZ Vooropleiding. Zijn eerste podiumervaring bij een professioneel dansgezelschap genoot Yannick als stagiair bij Introdans in Arnhem. Later danste hij bij o.a. Scapino Ballet Rotterdam, Sally Dansgezelschap Maastricht en Conny Janssen Danst.

Naast de moderne danslessen in het Koorenhuis werkt Yannick als docent en repetitor bij Scapino Ballet Rotterdam en is hij mede-oprichter -en eigenaar van 010 DANCE Programm, een dansschool in Rotterdam. Daarnaast verzorgt hij lessen aan de vooropleiding van Codarts Hogeschool voor de Kunsten en het Albeda Dans College in Rotterdam. Bij het Korzo Theater in Den Haag geeft Yannick moderne technieklessen. Hij is een veelgevraagd gastdocent -en choreograaf bij o.a. Talvandansen, Summerdance Groningen, Holland Dance Festival, Studio IN Dans en Kunstbende.

Foto’s: Jacqueline Fuijkschot