De Zangakademie

Muziek

Over deze aanbieder

Maria José Sobral is afgestudeerd als jazz zangeres, wereldmuziek zangeres en muziekdocent en heeft sinds 2010 haar eigen Zangakademie.

Als vocal coach geeft Maria José Sobral heel praktijkgericht les en zorgt ervoor dat iedere stem de juiste aandacht krijgt. Haar lessen zijn heel energiek en vrolijk en altijd anders. De Zangakademie staat voor vrijheid in stem en expressie met veel ruimte voor eigen muzikaliteit en talent. ‘Zingen is prachtig en het mooiste cadeau dat je met iedereen kunt delen!’

De Zanglessen:

Krachtige energieke lessen, waarin je iedere les wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf en je stem te halen!

Gezellige en leerzame lessen waarin je van alles leert over jouw stem, jouw klank en de mogelijkheden hiervan. Je leert technisch goed zingen zodat je jouw eigen geluid ontdekt en heerlijk ontspannen kunt zingen. Je werkt samen met de andere cursisten om een leuke repertoire op te bouwen in diverse stijlen. De lessen zijn voor volwassenen, jeugd en kinderen op alle niveaus en in diverse stijlen.

De leerlingen van de Zangakademie werken tijdens de les aan het uitbreiden van hun repertoire /muziekstijl en werken toe naar de Vocals on Stage, het open podium van de Zangakademie. De Vocals on Stage wordt 4 keer per jaar gehouden met iedere keer een andere muziekstijl.

 

 

 

Neem contact op

Volg op social media