Online Drumles

Slaginstrumenten

Groepsles drummen met Online Drumles

 

De perfecte lesmethode voor de beginnende drummer. Online Drumles heeft een unieke lesmethode ontwikkeld. We combineren groepsles, video-les en individuele aandacht in één drumles. En dat allemaal zonder herrie, op elektronische drumstellen!

De groep bestaat uit maximaal 8 personen. Iedereen zit achter een eigen elektronisch drumstel met tablet en koptelefoon. De les begint met klassikaal inspelen. Iedereen leert op eigen tempo en niveau door mee te spelen met lesvideo’s van Online Drumles. De leraar kan iedereen individueel beluisteren, tips geven en aansturen. Aan het eind speelt de hele groep met muziek mee en doet iedereen zijn of haar eigen oefening uit de les.

  • De lessen zijn voor alle leeftijden vanaf 7 jaar en je kunt ieder moment starten.
  • We bieden ook de mogelijkheid thuis toegang te krijgen tot de videolessen en/of er een drumstel bij te huren.
  • Wekelijks 45 minuten les voor €33,- per maand (tot juli 2019, daarna €40,00 per maand)

Leon geeft groepsles drummen in het Koorenhuis op woensdagmiddag tussen 13.00u en 16.00u.

Je kan binnen komen lopen zonder afspraak tussen 13.00 en 15.30u. Wil je zeker zijn van een plek achter één van de 8 elektrische drumsets maak dan hieronder een afspraak.

Drumles zonder afspraak, hoe werkt dat?

Je komt binnen in lokaal 2.07 op de 2e etage van het Koorenhuis. In dit lokaal staan 8 electronische drumstellen met tablets opgesteld.

Je neemt plaats achter een drumstel en je start de tablet op. Je kiest de les waar je bent gebleven of leon helpt je bij je eerste drumles.

Op deze tablet staan de meer dan 300 lessen van OnlineDrumles.nl. Door de koptelefoon hoor je alleen jou drumstel en de tablet. Je hebt geen last van andere drummers. Leon kan met je meeluisteren en begeleiden waar nodig. Heb je een vraag? Dan kan Leon deze beantwoorden en je weer verder helpen in je leerproces.

Op deze manier kan je beginnen met drummen wanneer jij dat wilt en hoef je geen weken te wachten tot er een groep compleet is.

De drumles duurt maximaal 45 minuten en kost 10 euro per keer. Je hoeft dus alleen te betalen als je komt drummen.

Wil je wekelijks drummen, dan maken we een afspraak en reserveren we een drumstel voor je voor 33,00 per maand. Dit een tijdelijk instap tarief tot juli 2019 je hebt dan iedere week les behalve in de schoolvakanties

Samengevat:

Groepsdrumles in het Koorenhuis
Adres: Prinsegracht 27, 2512 EW in Den Haag
lokaal 2.07 : met lift 2e etage, links
Tijd: 13.00u tot 16.00, inloop tot 15.30u
45 minuten drumles
€10,00 per les (contant afrekenen)

Neem contact op met
Online Drumles

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.