Studio Hoor

Muziek en luisteren Muziekgeschiedenis Muziektheorie online les

Ben jij een nieuwsgierige muziekliefhebber die graag zijn muziekhorizon verbreedt? Volg dan on- en offline frisse luisterlessen, de specials of de luistercursus Nieuwe Kijk op Muziek. Door een mix van snufjes muziekgeschiedenis, vleugen muziekfilosofie, sappige details, flarden muziektheorie, wat muziekanalyse, smeuïge anekdotes en vooral een keur aan muzieksmaken ontdek jij meer in muziek. Luisteren tussen de noten door!

 

Vanuit  allerlei invalshoeken laat de Muziekverteller je de gelaagdheid van muziek doorvoelen, zodat jouw luistervaardigheden vergroot worden. Met nog meer luisterplezier tot gevolg.

‘Je hebt me overdonderd, wat een kennis van muziek, wat een enthousiasme, wat een goede spreker. Je bent echt bij me binnen gekomen en hebt mij aangeraakt.. Dank daarvoor!’ Hetty- luisteraar Zuiderstrandtheater Den Haag.

 

WAT
In een luisterles hoor je allerlei stijlen voorbij komen, waarbij de nadruk ligt op klassieke muziek, jazz en cross-over. Het kan dus zomaar gebeuren dat je muziek van Johann Sebastian Bach, Chet Baker en Anoushka Shankar hoort voorbijkomen in één les. Eclectisch dus! Brechtje geeft je context en luistertips, geen wetenschappelijk betoog. Want al weet zij dankzij haar studies aan conservatoria van de hoed en de rand, Brechtje kiest voor een bezielende, associatieve les die binnenkomt. Zo groeit je kennis en worden je oren aangescherpt. Je hebt daar je verdere luisterleven plezier van.

 

Nieuwe Kijk op Muziek – cursus actief luisteren.
Vergroot je luistervaardigheid in 5 lessen

Start do 17 september 2020 10.30u-12u
Overige data 24 september en 1,8 en 15 oktober 2020.
Schrijf je nu in voor de luistercursus Koorenhuis Den Haag bij Studio Hoor!
€92 voor 5 lessen inclusief lesmateriaal.

 

Specials
In de zomerperiode zijn er online Specials te volgen: een luisterles met een thema. Denk aan bijvoorbeeld Stilte en muziek, muziek in films. Hou de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte! Link: https://www.studiohoor.nl/contact

 

1,5 M MAATSCHAPPIJ
Hoor! houdt zich aan de richtlijnen van de overheid. De Coronaregels die in september gelden, zullen worden nageleefd.

 

Meer info vind je op de pagina Luisterles (https://www.studiohoor.nl/luisterles-online-offline). Of stuur een mail of appje naar Brechtje van studio Hoor!
Brechtje Roos
06 21924699
brechtje@studiohoor.nl

 

 

 

Meer informatie