Agenda

De Buurtmusical

za 6 oktober - 20.00

Onderdeel van het festival Kortenbos Gaat LOS

Twee jonge studenten in het Koorenhuis belanden via een kapotte teletijdmachine in een tijd waarin er geen cultuur meer is. Doordat de teletijdmachine niet goed functioneert komen er onderweg allerlei historische figuren uit, die een sociaal-culturele functie hebben gehad in het Koorenhuis: de patriciër van Prinsegracht 25, de kunstschilders en beeldhouwers van de Confrerie Pictura, de herbergier van de hoek Prinsegracht 29-Varkenmarkt etc. Uiteindelijk komen de studenten terug in de tijd en verklaren ze de liefde, maar niet aan elkaar.

 

De Buurtmusical is tot stand gekomen in samenwerking met het Koorenhuis, St. Zout in de Pap, Popschool Den Haag, DAPA, De Jeugdhaven en TG Randstad en een groep enthousiaste spelers, zangers en dansers die wonen en/of werken in Kortenbos. Voor De Buurtmusical zijn eigen liedjes en teksten geschreven en choreografieën bedacht.

De première van De Buurtmusical wordt opgevoerd in het theaterzaal van het Koorenhuis, Prinsegracht 27. Er is voorafgaand een buurtdiner in het Stadsklooster.

Data:
6 okt   20.00 – 22.00 uur (première, festival Kortenbos gaat LOS)
7 okt   14:00 – 16:00 uur
14 okt  14:00 -16:00 uur

 

Tickets:
Entree normaal € 7,50
Entree kind (t/m 12 jaar) € 3,75
Entree met Ooievaarspas € 3,75

Koop hier je tickets.

Dit is een productie van PRINS27 in het Koorenhuis.