za 3 september - 21:00

Agenda, Events

Clubhopping The Hague | 3 september

De organisatie van Clubhopping The Hague voert campagne om deze dag zoveel mogelijk feestzoekers naar de stad te trekken.

Op zaterdag 3 september 2022 gaat Clubhopping The Hague plaatsvinden. Een bezoek aan Het Koorenhuis mag hier natuurlijk niet ontbreken!

Clubhopping The Hague is een initiatief om het Haagse uitgaansleven te showcasen aan alle (nacht)bezoekers, met als doel om Den Haag als uitgaansstad te belichten. Alle clubs die onderdeel uitmaken van het Haagse uitgaansleven in en om het centrum doen mee. De organisatie van Clubhopping The Hague voert campagne om deze dag zoveel mogelijk feestzoekers naar de stad te trekken. Zo rijden er van 21:00 tot 02:00 uur elektrische treinen en TukTuks’s door de Haagse binnenstad. Bezoekers kunnen hiermee op ludieke wijze tussen de verschillende clubs ‘hoppen’.

Tijdens Clubhopping is de ervaring van het nachtleven extra laagdrempelig. Om te kunnen clubhoppen dienen bezoekers (18+) een (gratis) polsbandje op te halen op 1 van de centrale posten in de stad. Op vertoon van een bandje krijgt men toegang tot alle clubs en kun je hoppen met de treintjes en tuk-tuk’s.

Benieuwd naar welk feest zich in Het Koorenhuis gaat plaatsvinden? Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie, deze volgt z.s.m.