Agenda

Cookin’ Jazz met Claudia Robbens

do 16 mei - 18.00

Het concert is vrij toegankelijk.

Met ‘Who you want to be’, brengt Claudia Robbens op haar album zowel swingende als mooie rustige songs. Na veel sessiewerk en optredens en het verlangen om eigen werk op te nemen mag het resultaat er zijn. Een prachtige bundel muziek dat illustreert het vertrouwen van de muzikanten die in haar geloofden en meewerkten om haar wens te verwezenlijken. Op dit album blijft Claudia dicht bij haarzelf. Liedjes over het leven, hoop en liefde werden in een jaar tijd geschreven. Alles eerst thuis aan piano om het later uit te werken met de muzikanten.

‘Who You Want To Be’ is een mooie mix van soul, country, blues, folk en Americana.  Claudia Robbens maakt indruk. Met een soepele stem die afwisselend speels, subtiel, stoer en soms zelfs aangenaam argeloos is. Ze zingt bovendien mooi ‘dichtbij’ en met autoriteit: je moet luisteren.

U kunt ook genieten van een heerlijke Indische maaltijd (€10). Reserveren hiervoor is nodig en kan per email of met dit formulier of u kunt direct online een ticket voor het diner kopen – wel zo handig.