Agenda

Hermine Deurloo & Rembrandt Frerichs

do 9 mei - 20.00

Hermine Deurloo en Rembrandt Frerichs brengen een mix van spannende impro, sferische filmmuziek, bijzondere klanken en eigenzinnige composities. Hermine Deurloo is een van de meest virtuoze spelers van de chromatische mondharmonica. Rembrandt Frerichs wordt geïnspireerd door klassieke en Arabische muziek en experimenteert met vreemde maatsoorten en klanken.

De twee eigenwijze musici brouwen ieder concert een licht ontvlambare cocktail van impro, sterke melodieën uit vervlogen tijden en het beste van hun eigen composities.

Hermine Deurloo
Gefascineerd door de klank van de chromatische mondharmonica verruilde Hermine Deurloo haar altsaxofoon voor dit kleine instrumentje. En met succes: inmiddels trad ze op met artiesten uiteenlopend van Candy Dulfer tot het Metropole Orkest. Haar cd Living Here, samen met Rembrandt Frerichs kreeg veel lof en Deurloo speelt van Denemarken tot Japan. Ze improviseert en speelt classics.

 

Rembrandt Frerichs
Met pianist Rembrandt Frerichs vormt Deurloo sinds zes jaar een eigenwijs duo. Frerichs, volgens Trouw een ‘avonturier op toetsen’, heeft een passie voor improvisatie. Een cocktail van sterke melodieën uit vervlogen tijden, eigen composities en improvisatie.

Home


http://www.rembrandtfrerichs.nl

Tickets: €15 (online), € 17.50 (deur)
Indisch dagmenu (18-20u) € 10
€ 1 online service kosten