Agenda

KLUB DANSANT

vr 5 juli - 21.00

KLUB DANSANT is een gezellige dansavond. Dansen met je vrienden en tevens ook de perfecte setting om nieuwe mensen te ontmoeten. Kom dansen op disco, classics en popmuziek onder het genot van een heerlijk drankje.

KLUB DANSANT is een samenwerking tussen Art Dansant en het Koorenhuis.

Kom genieten van de relaxte sfeer en ongedwongen setting in het oudste & mooiste culturele gebouw in hartje Den Haag!

21.00 – 02.00 uur

Ticket aan de deur €10,00 (incl. 1 drankje)

 

Art Dansant is 8 jaar geleden ontstaan in Pulchri Studio. Volgens organisatoren Ome Steef en Jen Min Lau, twee bekende DJ’s in het Haagse uitgaanscircuit, doordat er weinig tot geen aanbod was in Den Haag van dansavonden voor een ouder publiek. In de jaren daaropvolgend groeide Art Dansant uit tot een succes en heeft inmiddels een community opgebouwd van enthousiaste muziek- en dansliefhebbers. Sinds het vertrek uit Pulchri in 2017 is Art Dansant op diverse locaties georganiseerd, maar heeft geen geschikte vaste plek kunnen vinden. Per 9 juni j.l. kwam daar met het neerstrijken in het Koorenhuis verandering in.

Uit de samenwerking met het Koorenhuis komt KLUB DANSANT voort. Art Dansant slaat hiermee ook een nieuwe weg in. De mix van soul, funk, disco, pop, rock, world, latin en classics blijft een vast ingrediënt en daarnaast gaat de organisatie op zoek naar nieuwe programmering om hun publiek te verrassen. Kortom, KLUB DANSANT blijft een dansavond waar iedere maand gewoon lekker gedanst kan worden en muziek- en dansliefhebbers van alle leeftijden elkaar kunnen ontmoeten.