za 21 december - 21:00

Dansavond

KLUB SOUL – CHRISTMAS EDITION

KLUB SOUL brengt swingende livemuziek en funky dj's naar het Koorenhuis! KLUB SOUL is een samenwerking tussen Miss Angel Productions en PRINS27 | in het Koorenhuis.

We zijn super blij om aan te kondigen dat we Soul Fuzion voor de tweede keer mogen verwelkomen! Voor de tien muzikanten van Soul Fuzion is de R&B-traditie een ‘groot jachtterrein’. Dus spelen ze funk en soul, evenals een paar jazzy ballads. Deze veelzijdigheid en hun openheid staan garant voor een avond vol groovy verrassingen. Deze serieus gepolijste muzikanten brengen strakke harmonieën. Band met een super coole look en geluid, plus een gevarieerd repertoire dat iedereen doet dansen.

SOULFUZION is:
Hans Paliama-Leatemia: Zang
Valerie Linger: Zang
Stephanie Jill: Zang
Cor Kalkman: Toetsen
Ferry Akerina: Gitaar
Ron Remeeus: Bas
Willem Latumanuwy: Drums
Niek Ulrich – Alt,Tenor, Bariton Sax
Mac de Roode – Trombone
Ronald Arkesteijn – Trompet

Ook hebben we voor deze kersteditie een ware house legende achter de draaitafel staan! Niemand minder dan DJ Jay Dee zal de dansvloer in vuur en vlam zetten. Robin Albers aka DJ Jay Dee was presentator en DJ bij AVRO, Toppop Radio en Radio 3 en bereikt al jarenlang hitlijsten met zijn funky, old school house producties. Samen met DJ Miss Angel zorgt hij voor dansvoer tot in de late uurtjes!

KLUB SOUL is een samenwerking tussen Miss Angel Productions en het Koorenhuis.

Line-up:
SoulFuzion (live)
DJ Jay Dee
DJ Miss Angel

Zaterdag 21 december 2019

21.00 – 02.00

€ 12,50 incl. drankje – voorverkoop en aan de deur (contant + pin)

Klik hier voor tickets.