ma 7 juni - 09:00

Agenda

Het Koorenhuis is vanaf 7 juni open!

Goed nieuws! Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de cultuursector heropent! Dit betekent dat het Koorenhuis per ingang van 7 juni is geopend! Hieronder alle voorwaarden op een rijtje om jouw bezoek aan het Koorenhuis zo snel en vlot mogelijk te laten verlopen.

* In het algemeen geldt:
Bij binnenkomst in het gebouw graag melden bij de servicebalie. Het invullen van een gezondheidsformulier is verplicht. Binnen moet iedereen een mondkapje dragen. Deze mag af bij het oefenen of repeteren.

Evenementen
Er mogen maximaal 50 personen per ruimte of zaal op anderhalve meter afstand aanwezig zijn. Dit is inclusief kinderen tot en met 12 jaar en exclusief personeel. Registratie en het invullen van het gezondheidsformulier zijn verplicht.

Wist je dat we voor (online) evenementen een professionele livestream set hebben waarmee we je graag van dienst zijn? Voor meer informatie neem contact op via: reserveren@prins27.nl

Horeca in het Koorenhuis
Horeca is tussen 09.00 uur en 23.00 uur geopend. De keuken gaat om 17.00 uur dicht. Aan een tafel mogen maximaal vier mensen zitten. Er mogen maximaal vijftig personen tegelijk aanwezig (exclusief personeel). Een gezondheidscheck en vaste zitplaats zijn verplicht. Bij binnenkomst melden bij de gastvrouw-/heer, je krijgt daarna een tafel toegewezen.

Kunst- en cultuuraanbod
Per 19 mei 2021 waren lessen tot en met 17 jaar en met maximaal twee personen en een docent toegestaan. Per 26 juni worden de mogelijkheden voor kunst- en cultuurbeoefening verder verruimd, maar er geldt nog een aantal voorwaarden:

Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen kunst- en cultuur beoefenen (exclusief docent). Per ruimte mogen maximaal 50 personen aanwezig zijn. Groepslessen zijn voor alle leeftijden toegestaan. Tijdens de kunst- en cultuurbeoefening hoeven deelnemers onderling geen anderhalve meter afstand te houden als dit niet lukt. Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht (deze dient vooraf door de docent te zijn gedaan).

Heb je nog andere vragen hierover, stuur dan even een mailtje naar info@prins27.nl

De meest actuele informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.