Agenda

Mondriaan Jazz 2019

za 12 oktober - 16.00

De focus van MJAZZ 2019 ligt wederom op een internationaal kwaliteitsprogramma, met acts op het punt van hun grote doorbraak, vele debuutshows en gecureerde groepen. De line-up van het festival bevat relevante artiesten, op het scherpst van de snede, die volop in de spotlights staan of komen. Het geluid gevangen in een vooruitstrevend najaarsfestival van internationale allure.

Tijdens deze derde editie worden artiesten uit verschillende hoeken van de wereld bij elkaar gebracht. Zo staat naast de progressieve jazz, hip-hop en soul uit New York en Londen ook de moderne en hedendaagse jazz uit Latijns-Amerika centraal. Op vrijdag 11 oktober wordt er in het Koorenhuis een speciaal openingsconcert georganiseerd i.s.m. ProJazz.

 

 

 

 

Optredens & talks in het Koorenhuis
Naast een aantal schitterende optredens in de theaterzaal van het Koorenhuis, is er ook de mogelijkheid om een aantal interessante talks bij te wonen. Onder andere Nate Chinen, schrijver over hedendaagse jazz voor de New York Times, verzorgt maar liefst twee panelgesprekken in de Foyer van het Koorenhuis. Voor meer informatie en tickets ga naar www.mondriaanjazz.nl/

 De timetable vind je via deze link: https://www.mondriaanjazz.nl/time-schedule/

Tickets
Regular/normaal €37,50
Regular/normaal plus openingsconcert €47,50

Plus tickets geven je ook toegang tot het openingsconcert van Phronesis in het Koorenhuis op 11 oktober.

 Voor meer informatie en tickets ga naar www.mondriaanjazz.nl/