Agenda

Bill Laurance (UK) – solo

wo 17 april - 19.00

Snarky Puppy toetsenist Bill Laurance is een absolute alleskunner. Net als zijn collegabandleden Michael League en Cory Henry heeft ook Laurance inmiddels een reputatie opgebouwd met projecten die hij naast Snarky Puppy initieert. Naast toetsenist is Laurance componist, arrangeur en producer en maakt hij soundtracks voor film en tv. Met zijn muzikale Snarky Puppy-maatjes Michael League en Robert ‘Sput’ Searight bracht hij onder de noemer The Bill Laurance Project zijn debuutalbum Flint uit in 2014, gevolgd door het soloalbum Swift in 2015. Daarna volgden twee nieuwe League/Searight samenwerkingen Aftersun en Live At Union Chapel in 2016.
Intussen heeft Laurance zich ook bewezen als een innemende solist, waarbij hij de energie van zijn albums weet vast te houden en een verrassende link legt tussen jazz, klassiek en wereldmuziek.

Bill Laurance

 

Programma:
19:00 Aanvang Diner
19:15 Jong jazztalent (Foyer)
20:30 uur: Bill Laurance (Grote Zaal)
21:45 uur: After-party (foyer) met DJ Jazz Min Lau

Dinner & Jazz
Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
Tickets aan de kassa € 9,-, op vertoon van de pas ; combiticket dinner & jazz (inclusief drankje): € 21,-.
Kassa open om 18:45 uur.

Reserveer uw combiticket
Voor een combiticket dient u uw maaltijd tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert te bevestigen via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Geef ook aan of uw voorkeur uitgaat naar vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is een drankje naar keuze inbegrepen.
De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Mondriaan Jazz en maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.

Locatie: In het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Link naar TICKETVERKOOP: https://www.ticketkantoor.nl/shop/laurance