Agenda

ProJazz in het Koorenhuis: Dinosaur

do 1 november - 19.00

Dinosaur gemist op North Sea Jazz dit jaar? Op 1 november is de band te zien in Den Haag in de serie “ProJazz in het Koorenhuis.”

 

Dinosaur is een van de grote ontdekkingen uit de hippe Britse jazzscene. De groep rondom trompettiste Laura Jurd maakt nieuwe, onbegrensde en kleurrijke muziek vol fantasie en verrassingen. De composities vormen een mix van hedendaagse jazz en synthesizerpop van de jaren ’80. Jazzrock grooves, elektronisch minimalisme en mainstream jazz, Dinosaur weet het allemaal in haar composities te stoppen. Het resultaat is een overrompelend concept met verschuivende dance grooves, catchy riffs en pulserende baslijnen. Niet vreemd dus dat de band al diverse muziekprijzen won en op vele internationale festivals speelde!

Na hun lovend ontvangen debuutalbum “Together, As One’ verscheen dit jaar hun nieuwste CD ‘Wondertrail’.

De pers over Wondertrail:

“intimate and striking” (Downbeat)

This isn’t merely Jurd’s best album to date, it’s indubitably one of the best albums of the year.” (Roger Farbey, All About Jazz)

Bezetting: Laura Jurd (trompet, synthesizer), Elliot Galvin (synthesizer), Conor Chaplin (basgitaar), Corrie Dick (drums)

Programma
19:00 Aanvang Diner
19:15 Jong jazztalent (Foyer)
20:30 uur: Dinosaur (Grote Zaal)
21:45 uur: After-party (foyer)
Dinner & Jazz

Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma. Er is keuze uit vlees of vegetarisch. Het ticket is inclusief 1 drankje.

TICKETS

Voor een combiticket kan tot uiterlijk 29 oktober gereserveerd worden via info@projazz.nl.
In de mail s.v.p. naam, achternaam, telefoonnummer en pasnummer vermelden. De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:

Kortingtickets € 8,- of combiticket dinner & jazz € 20,- (inclusief 1 drankje), te koop aan de kassa op vertoon van de pas.

Dit concert maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s en de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer.