Agenda

Gilad Hekselman’s Zuperoctave

vr 24 mei - 19.00

ZuperOctave is de nieuwe band van gitarist Gilad Hekselman, één van de jonge Israëlische jazzmusici die de wereld veroveren vanuit Brooklyn, New York. Hij werkte eerder samen met grote namen als Chris Potter, Mark Turner en Jeff Ballard. Gilad’s improvisaties zitten vol verrassingen en zijn composities klinken pakkend en tijdloos. Met ZuperOctave grijpt hij terug op karakteristieke elektronische instrumenten als Fender Rhodes, synthesizers en drumpads. Dit najaar verscheen zijn nieuwste album “Ask for Chaos”.

BEZETTING: Gilad Hekselman (gitaar & loops), piano, fender rhodes t.b.a. drums t.b.a.

Gilad Hekselman

Programma:
19:00 Aanvang diner
19:15 Jong jazztalent (Foyer)
20:30 Gilad Hekselman’s ZuperOctave (Grote Zaal)
21:45 After-party (foyer) met DJ Jazz Min Lau

Dinner & Jazz
Voorafgaand aan het concert in de Grote Zaal wordt om 19:00 uur een speciale jazz maaltijd geserveerd in de foyer. Hiervoor is een combiticket te koop via onderstaande ticketbutton. Dit ticket is ook meteen het toegangsbewijs voor het programma.

Informatie voor Studentenpas-/Ooievaarspashouders:
Tickets aan de kassa € 9,-, op vertoon van de pas ; combiticket dinner & jazz  (inclusief drankje): € 21,-.
Kassa open om 18:45 uur.

Reserveer uw combiticket
Voor een combiticket dient u uw maaltijd tot uiterlijk 2 dagen vóór het concert te bevestigen via info@projazz.nl. In de mail s.v.p. naam, achternaam en telefoonnummer vermelden. Geef ook aan of uw voorkeur uitgaat naar vlees of vegetarisch. Bij de maaltijd is een drankje naar keuze inbegrepen.
De reservering is pas definitief nadat deze per email door ons is bevestigd.

TICKETS

Dit concert wordt georganiseerd i.s.m. het Paard en maakt deel uit van de serie “ProJazz in het Koorenhuis”. Een serie met avondvullende programma’s èn de mogelijkheid om vooraf een hapje te eten in de foyer. 

fotocredits: Josh Goleman 

foto: Josh Goleman