vr 28 mei - 19:30

Concert

ProJazz: Kapok | The Long Way Home Tour

Kapok gaat stoppen! Grijp nu je kans en bezoek het concert van dit onconventionele trio op 28 mei in het Koorenhuis.

Sinds de oprichting in 2011 heeft dit onconventionele trio een eigen muzikaal universum opgebouwd, vier albums gemaakt, prijzen gewonnen en ontelbare concerten gespeeld in Nederland en daarbuiten. Kapok is een begrip geworden in de Nederlandse jazz en impro. Maar na negen jaar intensieve samenwerking begonnen Timon Koomen, Remco Menting en Morris Kliphuis nieuwsgierig te worden naar andere uitdagingen – en daarom zal Kapok dit seizoen zijn allerlaatste tournee spelen.

Met The Long Way Home Tour is het unieke geluid van Kapok voor de allerlaatste keer te horen. Een dwarsdoorsnede van oud en nieuw repertoire vloeit moeiteloos over in vrije improvisaties. Het ijzersterke samenspel gecombineerd met een rijke fantasie en gevoel voor humor zorgt ervoor dat elk concert een bijzondere trip is.

Laat je voor de allerlaatste keer verrassen door de eigenzinnige combinatie van drums, gitaar en hoorn. Hoor wat er allemaal mogelijk is door jaren van toewijding en intensief samenspel en beleef samen muziek in het moment.

EARLY SHOW
Tijd: 19.30 uur
Entree: 16 euro (normaal)
8 euro (student/ooievaarspas)

LATE SHOW
Tijd: 21.15 uur
Entree: 16 euro (normaal)
8 euro (student/ooievaarspas)

 

Dit concert is een samenwerking tussen ProJazz en het Koorenhuis. 

Foto: ©Anouk van Kalmthout