Agenda

Social Breakfast Club

di 4 december - 08.00

Heb jij ook zin in een energieke start van de dag? Vind je het leuk om jouw ontbijt te combineren met inspiratie, nieuwe contacten opdoen en gezelligheid? Kom dan naar de Social Breakfast Club.

 

Onder het genot van een heerlijk ontbijt bieden wij jou een inspirerende spreker en verschillende tafels, waarbij je zelf kiest waar je aanschuift. Wil je meer leren van onze spreker of expert? Schuif dan aan bij de “Thema tafel”. Of heb je een idee dat je graag wilt testen? Of help je anderen graag verder? Dan is de tafel “Durf te vragen” wat voor jou. Heb je gewoon zin om even bij te praten met gelijkgestemden, dan kan dat ook. Kortom, er is voor elk wat wils.

Onze spreker is dit keer Stephan Ummelen van Waardengedreven. Hij vertelt ons in het kort wat meer over de schijnbare tegenstelling tussen idealisme en commercie…

>> Wil je meer leren van Stephan? Schuif dan na zijn verhaal aan bij de “Thema-tafel”.

>> Of heb je een idee dat je graag wilt testen of een uitdaging waar jij als maatschappelijk betrokken ondernemer mee worstelt? Of help je anderen graag verder? Dan is de tafel “Durf te vragen” wat voor jou.

>> Heb je gewoon zin om even bij te praten met gelijkgestemden, dan kan dat ook.

Elk half uur kun je gewoon wisselen van tafel(genoten) zodat je nooit om gespreksstof verlegen zit en je op een laagdrempelige manier met nieuwe mensen in contact komt. Kortom, er is voor elk wat wils.

Ben jij er ook bij?

Locatie: In Het Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag
Kosten:
€ 7,50 voor leden (1 kaart per lidmaatschap)
€ 12,50 voor niet-leden

>> Meld jouw uitdaging of vraag voor de “Durf te vragen”-tafel aan via info@socialclubdenhaag.nl. Laat het ons ook weten als jij een inspirerend verhaal te vertellen hebt en je een keer wilt spreken bij de “thema-tafel”.

Er zullen tijdens het event foto’s gemaakt worden voor op onze social media-kanalen. Laat het ons van tevoren even weten als jij niet gefotografeerd wilt worden.