do 1 oktober - 09:00

News

Jouw bezoek aan het Koorenhuis

Welkom in het Koorenhuis!

Beste bezoeker,

We hopen dat het goed met je gaat en dat je in goede gezondheid bent! We zij erg blij om weer open te zijn. Het Koorenhuis is vanaf 7 juni geopend van 09.00 – 22.00 uur (op zaterdag tot 17.00 uur). 

Breng je binnenkort een bezoekje aan het Koorenhuis? Wij zijn erg blij je weer te mogen verwelkomen. Op deze pagina vertellen we je graag meer over de maatregelen die wij genomen hebben om ervoor te zorgen dat je het Koorenhuis veilig kunt bezoeken. Er zijn bijvoorbeeld routes aangegeven door het gebouw en er zijn extra hygiënemaatregelen genomen.

JOUW BEZOEK 

  • Bij gezondheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts boven 38 graden Celsius of benauwdheid van jou en/of je gezinsleden) vragen we je om thuis te blijven.
  • Houd 1.5 meter afstand tot andere bezoekers én medewerkers.
  • Maak gebruik van de hoofdentree op de Prinsegracht die is voorzien van een gescheiden in- en uitgang.
  • Meld je aan bij de servicebalie dat tijdelijk bij de entree is gevestigd en geef aan waarvoor je komt en met hoeveel personen.
  • Het is niet toegestaan om te verblijven in gangen en publieksruimtes die niet zijn voorzien van zit- en wachtplekken. Gangen zijn voorzien van een looprichting. Het is voor iedereen verplicht zich hieraan te houden.

TRAPPENHUIS EN LIFT

  • Het centrale trappenhuis is niet toegankelijk en mag alleen gebruikt worden om in geval van een calamiteit als kortste weg van de eerste of tweede verdieping naar beneden te komen. Voor de trappenhuizen in de linker- en rechtervleugel van het gebouw hanteren wij eenrichtingsverkeer; het trappenhuis in de linkervleugel is toegankelijk voor iedereen die naar boven gaat en het trappenhuis in de rechtervleugel voor iedereen die naar beneden gaat.
  • Het Koorenhuis beschikt over een luchtbehandelingsinstallatie, die verse lucht inblaast en vieze lucht afzuigt. De installatie koelt en verwarmt de lucht – afhankelijk van de temperatuur in het gebouw – en circuleert geen lucht door het gebouw.
  • De lift is alleen toegankelijk voor bezoekers die minder valide zijn of als goederenlift. Er mag met 1 persoon tegelijkertijd – tenzij er begeleiding nodig is van een mindervalide persoon – van de lift gebruik gemaakt worden.

EXTRA HYGIËNE MAATREGELEN

Alle toiletten in het gebouw zijn toegankelijk en voorzien van zeep, desinfecterende handgel en papieren doekjes. De toiletten worden op regelmatige basis extra gereinigd, waarbij oppervlakken worden schoongemaakt met desinfecterend middel. Bij de ingang is desinfecterende handgel beschikbaar.

HORECA

De horeca in het Koorenhuis is geopend van maandag t/m vrijdag 9:00-22:00 uur en op zaterdag van 10:00-17:00 uur. De keuken gaat om 17.00 uur dicht.

Download hier het ‘Protocol Covid-19 – In het Koorenhuis’.

WE WENSEN JE VEEL PLEZIER IN HET KOORENHUIS!