za 20 maart - 19:30

Agenda, Comedyshow

Vers van de pers!

Een avond vol emotie, inspiratie en sarcasme. Farbod Moghaddam, winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018, speelt zijn eerste cabaretshow Vers van de Pers dit seizoen (‘20/’21) door heel Nederland, Farbod treedt tweemaal in het Koorenhuis op. Zet 20 maart alvast in je agenda.

Cabaretier Farbod Moghaddam neemt ons mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Ontroerend, met een eigen stem en een unieke verbeeldingskracht. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuidloze leven biedt een vat vol spannende avonturen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader.

Farbod Moghaddam, winnaar juryprijs Leids Cabaret Festival 2018. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland, combineert Farbod Nederlandse nuchterheid met Iraans temperament; bot en kwetsbaar, ogenschijnlijk strijdig en dus altijd spannend. Hij vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld.

De jury van het Leids Cabaret Festival noemde zijn optreden ‘intelligent’ en ‘verrassend’ en prees ook de combinatie van hardheid en zachtheid in zijn optreden: “Farbod maakt harde grappen, hij is nietsontziend, zonder partij te kiezen. […] En toch, hoe hard hij ook is, uit alles spreekt liefde.”

Farbod ken je misschien van de succesvolle Youtubeserie ‘Marokkaan Geeft Rijles’, het tv-programma ‘RAMBAM’, ‘De Slimste Mens’ of als winnaar van het Leids Cabaret Festival (2018).

Datum: 20 maart, 2 shows op een avond!

KOOP JE TICKET HIER

SHOW 1: 19:30 – 20:45 uur

SHOW 2: 21:15 – 22:30 uur

Ticket prijs normaal: €7,50

Adres: Prinsegracht 27, Den Haag