Nieuws

wo 21 april

Concordia CC is de nieuwe culturele hotspot

News

Op 1 mei opent het Concordiagebouw aan het Hoge Zand als ‘Concordia CC’, waarbij CC staat voor onder meer CultuurCentrum, Co-Creatie en CultuurCreatie. Het..

do 8 april

Koffie drinken met … Arben Ramadani

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Arben Ramadani voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Arben is een pianist en componist en geen onbekende in het..

do 1 april

Koffie drinken met … Suzanna Aghajanyan

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Suzanna Aghajanyan voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Suzanna is de oprichtster van ‘Ready2Sing’ en geeft piano- en zanglessen..

do 1 april

Huis voor Makers | kennismaking

Huis voor Makers, News

Tijdens de community workshop voor het Huis voor Makers ontwikkelingstraject, hebben onze 3 makers Arnold Baldé, Shah Talibi en Pauline ten Böhmer met..

ma 29 maart

Koffie drinken met … Ivan Cook

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Ivan Cook voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Ivan is de oprichter van ‘Ivan Cook’ en geeft contemporary floorwork..

do 11 maart

Koffie drinken met … Nynke Feenstra

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Nynke Feenstra voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Nynke is docent Creatief Schrijven en ze geeft schrijfcursussen in het..

do 4 maart

Koffie drinken met … Nayeli Vazquez Bertely

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Nayeli Vazquez Bertely voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Nayeli is een danseres, choreograaf en danslerares. Daarnaast heeft Nayeli..

do 25 februari

Koffie drinken met … Diana Byazarti

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Diana Byazarti voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Diana is violiste en viooldocent in het Koorenhuis. Daarnaast heeft Diana..

do 18 februari

Koffie drinken met … Pauline ten Böhmer

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Pauline ten Böhmer voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Pauline is van alle markten thuis. Ze maakt muziektheater, is..

do 4 februari

Koffie drinken met … Nicolle Leenhouwers

koffiedrinkenmet, News

We spreken af met Nicolle Leenhouwers voor onze wekelijkse rubriek ‘Koffie drinken met’. Nicolle is cultureel ondernemer en heeft dé jazz organisatie voor hedendaagse..