Ruimte huren

In het Koorenhuis kun je ruimtes huren voor al je activiteiten! Of het nu voor een les, workshop of cursus is, óf voor een vergadering, bijeenkomst, presentatie, concert of ander evenement. Er is een ruime keuze aan ruimtes. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw activiteit of evenement!

Het Koorenhuis bevindt zich in hartje centrum Den Haag en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het gebouw is goed toegankelijk voor mindervaliden.

De tarieven in het Koorenhuis wijzigen per 1-9-2019. Klik hier voor de nieuwe huurtarieven 2019-2020.

 

 

Evenementen

Lessen geven of vergaderen kan in één van onze verschillende ruimtes. In een monumentale en stijlvolle setting vergaderen, een presentatie of mini-concert geven? Dan kun je terecht in de Stijlkamer. Toch een wat groter evenement? Geen probleem! In de grote zaal kunnen wij tot 250 bezoekers faciliteren voor een concert, voorstelling, congres etc. In de inspirerende omgeving van het Koorenhuis café kan er evt. nog voorbereid of nabesproken worden. Zodat jouw gasten een mooie dag kunnen ervaren in het Koorenhuis!

Losse ruimtes

Ruimtes in het Koorenhuis zijn ingedeeld in 3 formaten: klein, middel en groot. Denk bij klein aan een ruimte waar je met maximaal 5 personen terecht kunt, middel is geschikt voor 10 tot 15 personen. Grote ruimtes zijn vooral de theater- en dansstudio’s, die geschikt zijn tot ca. 20-25 personen. Check de plattegronden voor ligging, formaat en capaciteit van ruimtes.

Alle informatie

Plattegronden en tarieven

Algemene voorwaarden

Huisregels

Technische info

Reserveer nu een ruimte!

Met dit formulier kunt u een aanvraag doen voor het reserveren van een ruimte in het Koorenhuis. Een reservering is pas definitief wanneer hiervoor een bevestiging en offerte is ontvangen. Zie onze algemene voorwaarden.

  • Om welk type ruimte gaat het?

  • Contactinformatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Algemene VoorwaardenHuisregels